Sta Sterk in de Basis

– Een heldere planstructuur.
– Meer tijd voor het echte werk.
– Rust en regelmaat in je dag.

Het 1-op-1 Coachtraject op maat van jouw ontwikkelbehoefte. Persoonlijk, resultaatgericht en direct toepasbaar.

Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in.

Waarom je hieraan

wilt deelnemen

Werk constructief


Niet bezig zijn met brandjes blussen maar echt aan iets blijvends bouwen!
Dat is waar deze strategie je in ondersteund. Het helpt je te focussen op het echte werk en daar de rode draad van vast te houden.

Gebruik een planstrategie


Rust in je agenda, regelmaat in je dag. Een goede planstrategie draagt daar structureel aan bij. Het helpt je de onnodige ruis vewijderen. Meer resultaat en minder doen als uitgangspunt.

 

Behoud je focus


Niet je todo-lijst is leidend, maar je plan en focus bepalen je todo-lijst. Niet meer todo’s op je lijstje, maar checken waar het beter kan. Waardoor je effectiever werkt met meetbare resultaten.

Herken je dit…?

Altijd maar weer je agenda afwerken. Eindeloze lijstjes die nooit af zijn.

Het verschil willen maken. Bekend staan om de rust, structuur en het werkplezier dat je weet te creëren. Maar hoe?

Je team willen inspireren en aansturen. Maar je komt nauwelijks toe aan dat wat je zelf te doen hebt.

Faciliteren van een prettige werksfeer is je doel. Zodat medewerkers de energie hebben om aan te pakken, omdat jij hun grenzen bewaakt. Maar zelf loop je geregeld tegen je eigen grenzen aan.

Steeds een nieuw voornemen om het deze keer beter te doen. Terwijl je weet dat het veel effectiever is om de focus te leggen op slim werken, in plaats van hard werken. 

Resultaat

Inzicht in je manier van werken, zicht op je blinde vlekken en valkuilen.  En leert hoe het anders kan, passend bij jou werkopdracht.

Inzicht in je manier van werken, zicht op je blinde vlekken en valkuilen.

Praktische tools om het jezelf makkelijker te maken.

Een persoonlijk plansysteem op maat van jouw organisatie en opdracht. 

Een werkbaar systeem onder je planning. Steeds opnieuw toe te passen als basis voor je planning. 

Een heldere focus waardoor het makkelijk wordt om de ad hock dingen om te zetten naar investeringen voor de toekomst.

Meetbare resultaten door de logische opbouw van je focus en doelen. 

Structuur in je manier van werken met meer rust en ruimte in je hoofd als resultaat.

Maak een afspraak

Wil je weten of dit traject past bij jou?
Maak vrijblijvend een afspraak om kennis te maken via deze link.

Wat klanten zeggen over BureauCarolien Reviews

De afgelopen maanden heb ik met grote voldoening coaching gehad van Carolien. Het was een zeer vruchtbare periode waar Carolien me kennis heeft laten maken met “timemanagement”.

Doordat zij mij intensief heeft begeleid als coach heb ik heldere inzichten gekregen die mij verder hielpen om overzicht te krijgen in de taken die binnen het management vallen.

Ik ben haar dan ook zeer dankbaar daarvoor en verheug me erop om de samenwerking te verlengen en weer samen verder te gaan om nog meer verdieping te krijgen in “timemanagement” en wat zich nog verder op het pad mag komen. Dank je Carolien voor de wijze lessen.

 

Justa

Eigenaar kinderopvang Lotus

Als houder van een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang locaties heb ik Carolien haar coach hulp al een aantal keren op verschillende vlakken ingeschakeld.


Sinds kort is Carolien mijn persoonlijke coach via Sta Sterk in de Basis. Door middel van de twee wekelijkse coach call maar ook (en dat doet wonderen) in de vorm van dagelijkse coach momenten via een spraakbericht. Ik noem haar 
mijn levend dagboek met een knapzak gevuld aan antwoorden op mij levenshobbels, grenzen en vragen.


Ze zit vol met ideeën, tips en verassingen. Ik merk dat het me iedere dag verder brengt dichter bij mijn doel te komen; Structuur in mijn werk(zaamheden), rust in mijn hoofd en energie om er weer tegen aan te kunnen!

Steffie Theelen

Eigenaar kinderopvang Oant hoes

Een fijn coach traject om weer terug in de basis te komen.
Even handvatten om weer goed te gaan plannen.

Waar wil je naar toe en wat
wil je bereiken?


Carolien begeleidt dit traject heel fijn en je bent nooit teveel wanneer je tussendoor even om feedback vraagt.

Ook de live training “team coaching” van bureau Carolien heeft mij erg geholpen.

Kortom een hele goede start om weer verder te gaan.

Dank je wel hiervoor Carolien.

Hanneke Poppelier-Göbel

Eigenaar kinderopvang de Kleine Weij

Als ik terug kijk naar waar ik stond, voordat ik startte met “Sta sterk in de basis”, en waar ik nu sta. Wat een verschil! Deze coaching heeft me goed geholpen om mijn focus te zetten op doelen die ik wens te halen binnen een bepaalde tijd.

Door goed te kijken naar hoe ik het eerst op me af liet komen, steeds brandjes aan het blussen, niet gericht aan het werk. Naar nu, een duidelijke lijn voor het hele jaar. Komt er nu iets tussendoor, dan kan ik dat gewoon aanpakken en in stukken afronden.

Carolien heeft me daarin goed gecoacht en spiegels voorgehouden. De vragen die steeds terug kwamen: Weet je zeker dat je daar zo je tijd voor weg wil zetten?

Mijn groepswerk wilde ik niet loslaten, gewoon 30 uur op de groep blijven staan en daarnaast alle andere zaken mbt de organisatie regelen.

Voorbeeld van een gesprek:
Carolien: Inge, denk je dat je door zoveel op de groep te staan de juiste focus kunt houden die je nu voor jezelf hebt gesteld? en: Wat maakt dat je zo graag op de groep wilt staan?
Ik: Ik wil graag verbinding blijven houden met de werkvloer.
Carolien: Kan dat ook op een efficientere manier voor jou? Maak je het jezelf dan bijvoorbeeld niet makkelijker om daar een doel dat past bij je focus aan te koppelen? Bijvoorbeeld een stagiaire die je aan het begeleiden bent, als je op de groep staat?

Dit liet me diep nadenken, waardoor ik nu keuzes gemaakt heb die passen bij mijn manier van werken. Ik sta nu de helft van de uren op de groep en heb heel duidelijk wanneer ik bepaalde werkzaamheden verricht.

Het hele coach traject was Carolien goed bereikbaar en als ik een vraag had, kreeg ik daar duidelijke antwoorden op. Steeds werd ik weer “gedwongen” om zelf goed na te denken over m’n keuzes, die passen binnen de focus die ik wil houden.

Inge Voortman - Effink

Kinderopvang Beleef Natuurlijk

FAQ

Wat is de 'must do' reden om hier in te investeren?

Structuur, heldere positionering en focus zijn de voorwaarden om te kunnen verdiepen en verder ontwikkelen met je team. De ‘must do’ reden is dan ook dat je je tijd en energie meer en meer kunt steken in het verbeteren van de kwaliteit van je pedagogisch aanbod.

Kan ik dit wegschrijven onder beleidsuren?

Wanneer je gekozen doel gerelateerd is aan het uit te zetten beleid dan zeker. In de meeste gevallen is dat aan de orde.

Waarom maar 3 maanden?

Volgens onderzochte modellen hebben mensen ongeveer 12 weken nodig om van een actiemodus in een gewenningsmodus te komen. Wanneer jij werkt aan je doel is dit ongeveer de tijd die je nodig hebt om je doel te kunnen implementeren en beginnen met borgen.

Kan ik ook in meerdere termijnen betalen?

Jazeker. Naast de directe betaling heb je ook de optie om in 3 termijnen te betalen. Waarbij de eerste termijn voldaan dient te zijn vooraf aan de strategiedag.

Is dit niet gewoon nog iets erbij?!?

Je investeert in een basis die je op de lange termijn tijd, energie en zelfs geld gaat opleveren. Ja, je start met een investering van je tijd en dus komt dat erbij. Maar al snel merk je dat het je meer oplevert dan het je kost.