Tevreden Klanten Reviews

Tevreden klanten betekent succesvolle resultaten.
Dat is waar Bureau Carolien naar streeft.

Denk je er over na om met ons samen te werken?
Lees hier hoe anderen dit hebben ervaren.

Wil je kennismaken, dat kan vrijblijvend.
Plan een afspraak in via de link in de zoekbalk.

Als schoolleider in het onderwijs heb je twee petten op. De pet van directeur. En de pet van coach.

Gedurende de dag wissel je continu van pet. Dat maakt het werk boeiend en dynamisch, maar soms ook lastig. Want iedereen heeft een voorkeurspet; en hoe ga je dan met die andere om. Mijn voorkeurspet is die van directeur.

Als ik de pet van coach op zet, helpt Bureau Carolien me om bewust bekwaam te werk te gaan. Met een prettige schrijfstijl en concrete voorbeelden en oefeningen is het net of Carolien bij je aan tafel zit en je uitnodigt om steeds dat stapje verder te gaan bij het effectief coachen van de medewerkers.

Albert Buitenhuis

Schoolleider

Over de training: Bepaal je Focus.
Ik volk de training en ik vind het een heel fijn handvat! Je hebt een helder stappenplan uitgeschreven iets wat ik even nodig had om orde in de chaos te scheppen.

Ik ben momenteel bezig met de opleiding voor Pedagogisch Coach. Ik miste alleen een helder stappenplan, de combinatie is nu even perfect omdat de training mij helpt om de opleiding optimaal in te kunnen zetten.

Linda de Boer

Manager

Een fijn coach traject om weer terug in de basis te komen.
Even handvatten om weer goed te gaan plannen.

Waar wil je naar toe en wat
wil je bereiken?


Carolien begeleid dit traject heel fijn en je bent nooit teveel wanneer je tussendoor even om feedback vraagt.

Ook de live training “team coaching” van bureau Carolien heeft mij erg geholpen.

Kortom een hele goede start om weer verder te gaan.

Dank je wel hiervoor Carolien.

Hanneke Poppelier-Göbel

Eigenaar kinderopvang de Kleine Weij

Als houder van een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang locaties heb ik Carolien haar coach hulp al een aantal keren op verschillende vlakken ingeschakeld.

 Sinds kort is Carolien mijn persoonlijke coach via Start Sterk in de Basis. Door middel van de twee wekelijkse coach call maar ook (en dat doet wonderen) in de vorm van dagelijkse coach momenten via een spraakbericht. Ik noem haar mijn levend dagboek met een knapzak gevuld aan antwoorden op mij levenshobbels, grenzen en vragen.

 Waar ik ook tegenaan loop over welk onderwerp ook, een succes wat ik graag wil delen, het maakt niet uit, zij is het luisterend oor aan de andere kant van de telefoon, zij is mijn vraagbaak met hét antwoord en dé hulp die je nodig hebt.

Ze zit vol met ideeën, tips en verassingen.

Ik merk dat het me iedere dag verder brengt dichter bij mijn doel te komen; Structuur in mijn werk(zaamheden), rust in mijn hoofd en energie om er weer tegen aan te kunnen!

Steffie Theelen

Eigenaar kinderopvang, Oant Hoes

In oktober 2021 ben ik gestart als pedagogisch coach en beleidsmedewerker binnen de kinderopvang. Wat had ik geluk dat ik meteen kon starten met het programma ‘Spelend Coachen’.

Voor mij een mooie aanvulling op hoe ik graag zou willen coachen; Spelend. Tevens werden er huiswerkopdrachten aangereikt met behulp van filmpjes waarin Carolien uitleg gaf over de theorie. Dit heb ik als prettig ervaren en kon daarmee de theorie koppelen aan de praktijk. Mijn kennis werd alleen maar verbreed en bracht me nieuwe inzichten.

Mede door de praktijkdagen en de feedback die ik maandelijks mocht ontvangen, weet ik het ‘spelend’ coachen op een fijne manier in te zetten. 

Eline Vreede

Pedagogisch Coach en Beleidsmedewerker, Kinderopvang Oant Hoes