Incompany & maatwerk

– Jouw (team)leervraag centraal
– Interactief en ervaringsgericht
– Actief en betrokken op het proces

Een training is leuk… 
maar mijn vraag specifiek!

Een training faciliteerd in een basis van kennis en vaardigheden. Het sluit als het goed is aan bij de leerontwikkeling die je door wilt maken.
Maar soms heb je meer nodig.

Omdat je vraag specifiek en uniek voor de context van jouw organisatie is.

Omdat je een team mee wilt nemen en er daarom meer gerichte aandacht voor een bepaald thema moet zijn.

Omdat het er niet om gaat of de juiste kennis aanwezig is, maar hoe je die kennis leert toepassen en eigen maken in de praktijk.

Omdat… vul zelf maar aan, want voor iedere organisatie kan er een andere reden zijn.

Waarom je kiest

voor een aanbod op maat

kwaliteit

Met een trainingsaanbod op maat van je vraag investeer je in kwaliteit van je mensen. De trainingstijd is hun tijd, de vraag is hun vraag en het trainingsaanbod ondersteund hen in de ontwikkeling die ze willen doormaken.

Actief

Onze trainingen zijn altijd praktisch opgezet met veel praktijkoefeningen. Ondersteund door theorie. We werken regelmatig met de inzet van een trainingsacteur om zo snel tot de kern te komen.

Resultaat

Bij een specifieke vraag hoort een specifiek resultaat. Een training op maat draagt daar zichtbaar aan bij. 
We reflecteren met jou of dit gewenste resultaat is behaald en hoe je dit kunt borgen in de organisatie.

Livedagen

Naast trainingen op maat organiseren we regelmatig livedagen met een open inschrijving. Tijdens deze livedagen staan communicatievaardigheden centraal.

Oefen de casus die jij inbrengt met een trainingsacteur

Wees figurant in de casus van de ander

Leer wanneer je welke gespreksvaardigheden inzet om tot een effectief gesprek te komen

Liever incompany? Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden

Maak een afspraak

Wil je ontdekken of wij iets voor jouw organisatie en vraag kunnen betekenen? Maak dan een afspraak zodat we nader kennis kunnen maken.
Wij helpen je graag met het maken van een passend aanbod!

Wat klanten zeggen over BureauCarolien Reviews

Communicatie en oudertraining:

Als team liepen we vast in de communicatie onderling, maar ook in de communicatie naar ouders toe.

Als eerste hebben we met Carolien de visie opnieuw bekeken en aangepast. Vanuit daar konden we verder met wat communicatie is voor ons team. Wat hadden we hierin nodig van elkaar, aan welke voorwaarden moesten we voldoen, maar ook welke definitie van communicatie zouden we hieraan kunnen geven? Feedback was daarbij ook een belangrijk onderwerp van gesprek.

Met behulp van praktische vaardigheden en oefeningen gingen we aan de slag, wat heeft geleid tot verbetering. Vanuit de oudercommissie konden we achteraf geen beter compliment ontvangen; ‘Jullie zijn gegroeid in de communicatie met ons en daarmee ook onderling!’ Met behulp van Carolien en haar tools is dit ons gelukt, waarvoor veel dank. 

Eline de Vreede

KDV Aont hoes

Livedag teamcoaching:
Enorm inspirerend. Prettig en fijn hoe Carolien de dag indeelt en hoe zij theorie koppelt aan praktische oefeningen. De dag geeft nieuwe inzichten waar ik mee verder kan! Mijn grootste inzicht was het oefenen in de praktijk. dit is ontzettend leerzaam en geeft veel inzicht en handvatten.

Niene de Wildt

Pedagogisch Coach

Livedag het individuele gesprek:
De dag heb ik ervaren als leerzaam en afwisselend. Een beetje theorie en dan oefenen in de praktijk. Met daarbij goede en duidelijke voorbeelden waarmee je aan de slag kan. 

Het voelt eerst als heel spannend, maar het is zooo leerzaam! Antoinette en Carolien zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt. Ze zijn het perfecte duo waarbij je jezelf mag zijn waardoor de punten ter sprake komen waar je echt tegenaan loopt in een gesprek.

Ik ben absoluut heel tevreden over deze dag vol praktijkgerichte oefeningen!

Steffie Theelen

Eigenaar KDV Aont Hoes

FAQ

Ik weet nog niet precies wat ik nodig heb, kan ik ook gewoon een keer sparren?

Je kunt altijd een vrijblijvende afspraak inplannen. Je kunt dan vertellen rondom welk thema je graag een training zou ontvangen. Wij denken met je mee of we daar de juiste persoon voor zijn. En zo ja, hoe deze training er dan uit zou kunnen zien. Daarna kun je beslissen of je hier ook gebruik van wilt maken. 

Is zo'n livedag niet ontzettend ongemakkelijk als je de andere deelnemers niet kent?

Tijdens de livedag zorgen we voor een veilige en prettige sfeer om te oefenen. Door de manier van werken is het onze ervaring dat er al snel onderlinge verbinding ontstaat. De groepen zijn ook met het oog hierop nooit groter dan 8 mensen. Juist het feit dat je niemand kent kan ervoor zorgen dat je makkelijker oefent. 

Kunnen we een livedag met trainingsacteur ook in company aanvragen?

Zeker kan dat. Wel hebben we dan vooraf een verkennend gesprek om af te stemmen of de inhoud past bij de al bestaande dynamiek van de groep mensen waar je de training voor wilt verzorgen. Dit om nog beter te kunnen aansluiten bij je collega’s. 

Ik weet niet of al mijn mensen ook zo actief mee durven doen, is dat erg?

In de trainingen met een trainingsacteur bieden we altijd verschillende lagen van ‘intensiteit’ wat oefenen betreft. Zo kan iedere deelnemer haar eigen casus inbrengen en oefenen op een manier die past bij haar. Waarbij geldt dat zelfs alleen maar observeren van de oefening van een ander veel goede leermomenten kan opleveren.