Voor de houders, managers en eigenaren die hun kinderopvang weer op de rit willen krijgen...

Grip op je organisatie met 

de Kinderopvang Check Toolkit

Krijg de regie terug – Heb je ook het gevoel dat je achter de feiten aanloopt, geen tijd hebt om echt dingen aan te pakken, maar wil je wel het beste uit jouw team halen en goede kinderopvang bieden? Ik help je om in 14 dagen de regie terug te krijgen en kwaliteit te garanderen.

Er zijn zoveel dingen waar je in de kinderopvang mee te maken krijgt, van oudercontacten tot wettelijke regels, de samenwerking als team, zorgen voor de kinderen en pedagogische doelen. Je weet dat alle factoren je aandacht vereisen, maar dat kan overweldigend zijn en weet je niet waar je moet beginnen om alles op de rails te krijgen.

 • Zie je door de bomen het bos niet meer en heb je geen idee waar je moet beginnen. Geen probleem, je ontvangt de tools die je helpen te bepalen welke factoren als eerste aangepakt moeten worden om goede opvang te garanderen. 

 • Vind je het moeilijk om prioriteiten te stellen waardoor je gewoon maar ergens begint? Ook dat pakken we aan. Door mijn toolkit leer je de afzonderlijke taken beter te organiseren, en naar het complete plaatje te kijken. 

 • Heb je altijd het idee dat je te weinig tijd hebt en ben je daardoor alleen maar brandjes aan het blussen? Je bent niet de enige, maar er is gelukkig wel een oplossing voor. Met behulp van mijn timemanagement checklist leer je beter prioriteiten te stellen, doelen te bepalen en te plannen. 

Wat je krijgt

Met de Kinderopvang Check Toolkit krijg je weer grip. Je pakt alle factoren stap voor stap aan op weg naar duurzame kwaliteit

=

Beslisboom die je in 1 oogopslag duidelijk maakt aan welke dingen je op de 6 gebieden moet werken voor een leuke en goede kinderopvang t.w.v. 47 euro

=

Time management checklist en planner die zorgt dat jij weer de regie krijgt en tijd hebt voor de dingen die jij belangrijk vindt t.w.v. 97 euro

=

Happy Team Toolkit zodat je effectief je team weet te positioneren en niet alles zelf meer hoeft te doen t.w.v. 147 euro

=

Beter beleid checklist zodat jij altijd de zaken op orde hebt en werkt aan zichtbaar resultaat t.w.v. 97 euro

=

Coachen met resultaat toolkit zodat jij kan investeren in je medewerkers en bijdraagt aan kwaliteitsontwikkeling in je opvang t.w.v. 147 euro

=

Ouderbetrokkenheid actieplan zodat de tevreden ouders de ambassadeurs worden van jouw opvang t.w.v. 67 euro

Pakket waarde: €602
Actie prijs: €27

Jouw probleem

Je hebt geen tijd

Er zijn dagelijks honderden dingen die je moet doen. Omdat je geen tijd neemt om een goede planning te maken en structuur aan te brengen hop je van de ene ad hoc taak naar de andere zonder structureel en beleidsmatig veranderingen aan te brengen.

Je voelt je verloren

Je werk kan af en toe overweldigend zijn, er wordt aan alle kanten aan je getrokken, zowel door het team, controlerende instanties en ouders. Ondanks dat je dit werk niet voor niks doet, zou het fijn zijn om soms een beetje extra ondersteuning te krijgen.

Je hebt moeite met prioriteiten stellen

Er zijn zoveel factoren die belangrijk zijn en aandacht vereisen dat je af en toe niet weet waar en hoe je moet beginnen. Begin je eerst met het maken van beleid of werk je eerst aan het team, en hoe doe je dat eigenlijk op de juiste manier?

Herkenbaarheid creëren. Herken je jezelf hierin?

Je weet niet waar je moet beginnen

Er is zoveel waar je aan moet werken om te zorgen voor goede kinderopvang dat je het moeilijk vindt om te bepalen wat prioriteit heeft en waar je moet beginnen.

Je voelt je overweldigd

Goede kinderopvang heeft continue aandacht en bijsturing nodig. Het lijkt alsof je honderd taken tegelijk moet doen waardoor je overweldigd wordt en niet weet waar je moet beginnen.

Je wilt teveel tegelijk doen

Je wilt je werkzaamheden goed uitvoeren zodat alles perfect draait. Door je drang om alles goed te regelen pak je alles aan wat op je bordje komt, met als gevolg dat dingen soms niet duurzaam of niet volgens beleid worden aangepakt.

Je wilt de regie terug

Je hebt het gevoel dat je grip op je werk tussen je vingers doorglipt. Je hebt geen goed overzicht en weet niet altijd wat er speelt. Je meer overzicht en de regie terug. 

Ja, er is een oplossing

Ik werk veel met mensen zoals jij, houders die heel graag willen, maar een beetje hulp nodig hebben om alles weer op de rit te krijgen.
Maak je geen zorgen! Met de 
Kinderopvang Check Toolkit krijg je weer grip op de situatie.

Ik help je om te ontdekken waar je moet beginnen. Geen losse ad hoc activiteiten meer, maar doelgericht aan de slag in de juiste volgorde.

Ik help je om te leren hoe je je tijd beter kunt verdelen en ook taken kunt delegeren waardoor je de rust hebt om al je taken goed uit te voeren.

Je ontdekt niet alleen waar je moet beginnen, maar ook hoe je het moet doen. Je leert effectief aan de slag te gaan met timemanagement, team functioneren, beleid, pedagogisch klimaat, coaching en ouderbetrokkenheid.

Mijn unieke methode

Ik heb de Kinderopvang Check Toolkit speciaal ontwikkeld voor jou als houder van de kinderopvang die het beste willen voor hun bedrijf, maar hierbij een steuntje in de rug nodig hebben. 

We starten met te ontdekken waar je nu staat, en waar je mee moet beginnen. We doen dit aan de hand van een overzichtelijke checklist zodat je helder en duidelijk hebt wat je volgende stappen zijn.

Vervolgens gaan we aan de slag met alle belangrijke factoren om te zorgen voor goede kinderopvang:

Timemanagement – Team functioneren – Beleid – Pedagogisch klimaat – Coaching  – Ouderbetrokkenheid 

Met behulp van de tools en roadmap die ik je bied krijg je onder andere inzicht in je tijd en wordt je bewust van hoe je je tijd besteedt. Daarbij leer je inzichtelijk te krijgen hoe je team functioneert en ontdek je hoe je het team beter kunt bijsturen.

Veel houders van de kinderopvang vinden het lastig om hun medewerkers te coachen. Ik deel mijn kennis daarom met jou zodat je klaar bent om de rol van coach aan te nemen. Tot slot zal ik je de tools geven om ouders op de juiste manier te betrekken bij de opvang. 

De roadmap geeft je een duidelijke rode draad waar je altijd op terug kunt vallen en die je zal helpen om te zorgen voor kwaliteit.

 

Direct toepasbaar

Je hoeft niet langer te wachten. Je kunt vandaag nog aan de slag met mijn toolkit en direct de stappen maken die nodig zijn om de regie weer terug te krijgen.

Compleet

De toolkit gaat in op alle factoren die een belangrijke rol spelen voor een kinderopvang waarbij kinderen de juiste begeleiding krijgen en zowel teamleden, ouders als controlerende instanties en jijzelf tevreden zijn.

Efficiënt

De toolkit is praktisch en hands-on. Ik zal je niet vermoeien met ellenlange teksten. We gaan praktisch aan de slag zodat je direct en doelgericht actie kunt ondernemen.

In 14 dagen de regie in handen

Met de toolkit kun je direct aan de slag waardoor je al binnen een paar dagen een beter beeld hebt van je organisatie en weet welke acties je moet ondernemen. Na 14 dagen heb je de grip weer terug en heb je de eerste stappen gemaakt naar verbeteren van de kwaliteit van de opvang door er efficiënt en constructief met je team aan te werken.

Ontmoet Carolien

Ik word gelukkig als ik andere mensen zie groeien en genieten. Werken in de kinderopvang sluit hier dan ook goed bij aan.  Ik heb in de kinderopvang niet alleen als pedagogisch professional, maar ook als trainer, coach en leidinggevende mijn sporen verdiend. 

Tijdens mijn werk ontdekte ik dat veel houders vastliepen. Het ontbrak ze niet per se aan kennis, maar wel aan richting, structuur en tijd. Ik besloot daarop om mijn kennis van zowel onderwijs, therapie, coaching en kinderopvang in te zetten om in te spelen op de vraag van veel houders. 

Ik geniet ervan om te zien dat met mijn hulp houders in de kinderopvang in staat zijn om de regie te krijgen en om kinderopvangorganisaties uit te zien groeien tot goedlopende ondernemingen waar kinderen de pedagogische begeleiding krijgen die ze verdienen. 

De Kinderopvang Check Toolkit

Grip op je organisatie

De tools en roadmap om weer grip te krijgen op je organisatie. Leer je tijd beter te beheren, je team aan te sturen en beleid op de juiste manier uit te voeren.  Krijg bovendien hulpmiddelen om je team te coachen en ouders te betrekken, kortom alles om de regie over jouw kinderopvang weer in handen te nemen en de kwaliteit te garanderen. 

Leer je tijd beheren

Leer kennis toe te passen

Stap voor stap naar je doel

Koop nu voor slechts €27

Bestel nu de complete Kinderopvang Check Toolkit met alle tools en checklists die je nodig hebt om vat te krijgen
op je organisatie en de regie weer terug te krijgen. Tijdelijk voor slechts €27

De voordelen voor jou

De toolkit geeft jou de kans om direct en efficiënt te werken aan het verbeteren van de kwaliteit van de opvang. Leer je tijd beter inrichten, beter te delegeren, je team te coachen, beleid beter in te zetten, de pedagogische kwaliteit te verbeteren en ouders te betrekken. 

En dat allemaal op een overzichtelijke manier waarbij je stap voor stap ondersteund wordt en snel weer grip krijgt op je organisatie. 

01. Beslisboom

De beslisboom is de basis van de toolkit. Door de beslisboom in te vullen ontdek je welke van de 6 kerngebieden je aan moet pakken. Bovendien zie je direct waar je moet beginnen en wat je moet doen op weg naar betere kinderopvang.

02. Time management checklist en planner

Deze checklist helpt je om orde in de chaos te scheppen. Je leert hoe je doelen en prioriteiten kunt stellen en krijgt nuttige tips om de rust en focus terug te krijgen die je nodig hebt.

03. Happy Team Toolkit

In de loop der tijd kan werk stagneren vanwege miscommunicatie en onduidelijke rollen. Met deze toolkit krijgen jullie weer duidelijk wie welke rol heeft en hoe de taakverdeling. Hierdoor verbetert de samenwerking en het werkplezier.

04. Beter beleid checklist

Beleid is de basis van de kinderopvang, maar kan ook voor stress zorgen als je niet zeker weet of de juiste zaken zijn opgenomen en worden uitgevoerd. Volg de checklist en ontdek wat er nog ontbreekt of wat je nog moet aanpassen zodat de regeldruk minder wordt.

05. Pedagogisch klimaat checklist

Kinderen brengen tegenwoordig veel tijd door op de kinderopvang. Kwaliteit van de opvang is dus essentieel. Om die kwaliteit te waarborgen is er een goed pedagogisch klimaat nodig. Volg de checklist om te kijken of jouw opvang een goed pedagogisch klimaat heeft zodat een kinds zich kan ontwikkeling tot een persoon die goed functioneert in de samenleving.

06. Coachen met resultaat toolkit

Als kinderopvang ben je verplicht om coaching te bieden aan medewerkers. Deze toolkit bied je de hulp die je nodig hebt om dit goed uit te voeren. Bovendien leer je hoe je coaching kan inzetten om gezamenlijke doelen te behalen voor de kinderopvang.

07. Ouderbetrokkenheid actieplan

In de opvang heb je dagelijks contact met ouders die hun zorgen, wensen en verlangens hebben. Leer om je te verplaatsen in die behoeften en bouw een goede communicatiestructuur op met tevreden ouders die zich gehoord voelen.

Wat klanten zeggen over BureauCarolien

“Een duidelijk programma met heldere uitleg.
De livedagen zijn hier een waardevolle aanvulling op.
Door de vele praktijkvoorbeelden kreeg ik een helder beeld en kon ik samen met mede-cursisten leren.”

28 oktober 2021

Eline de Vreede

Pedagogisch Coach

“Als schoolleider in het onderwijs heb je twee petten op. De pet van directeur. En de pet van coach. Gedurende de dag wissel je continu van pet. Dat maakt het werk boeiend en dynamisch, maar soms ook lastig. Want iedereen heeft een voorkeurspet; en hoe ga je dan met die andere om. Mijn voorkeurspet is die van directeur. Als ik de pet van coach op zet, helpt Bureau Carolien me om bewust bekwaam te werk te gaan. Met een prettige schrijfstijl en concrete voorbeelden en oefeningen is het net of Carolien tijdens de lessen bij je aan tafel zit en je uitnodigt om steeds dat stapje verder te gaan bij het effectief coachen van de medewerkers.”

16 juni 2021

Albert Buitenhuis

Directeur / Schoolleider

“Het programma voelt als een cadeautje. Zeker met de live dagen erbij, een super leerzame dag met leuke tools. Die je vervolgens ook zelf kunt inzetten in je coaching. Heel prettig. Ik ben me nu bewust wanneer ik kan en wil doorpakken in een gesprek en hoe ik dat ook met mijn houding kan doen. Heel fijn ook dat er veel ruimte is voor eigen inbreng en aandacht voor jouw verhaal.”

23 maart 2022

Esther Zanen

Locatiemanager

Bonussen

Masterclass Teamcoaching

Met deze bonus kun je direct aan de slag met de uitkomst van de checklist. Bovendien helpt het je inzicht te krijgen in de onderlinge verhoudingen binnen je team zodat je weet wat je kunt doen om als team aan de slag te gaan.

Ebook Effectief Coachen

Lees het E-book om je te verdiepen in de theorie achter een effectief gesprek. Maak van deze drie bouwstenen de basis van je individuele gesprekken en teamgesprekken zodat de focus altijd helder is en jullie altijd tot de kern komen.

Kaartendek & Roadmap

Kaartendek met plan tips om spelenderwijs toe te passen.  Roadmap op A-3 formaat die je altijd bij de hand hebt om gefocust te blijven.

Wat is inbegrepen?

De Kinderopvang Check Toolkit inclusief de unieke bonussen vormen samen een complete oplossing om de grip en regie terug te krijgen op je organisatie en voor kwalitatieve kinderopvang te zorgen.

Beslisboom (waarde 47 euro)

Time management checklist en planner (waarde 97 euro)

Happy Team Toolkit (waarde 147 euro)

Beter beleid checklist (waarde 97 euro)

Coachen met resultaat toolkit (waarde 147 euro)

Ouderbetrokkenheid actieplan (waarde 67 euro)

Masterclass Teamcoaching (waarde 297 euro)

E-book Leer effectief coachen met de 3 bouwstenen voor een goed proces (waarde 97 euro)

Kaartendek met plan tips (waarde 17 euro)

Roadmap op A-3 formaat (waarde 27 euro)

Pakket waarde: €602
Bonus waarde: €438
Totale waarde: €1040

Actie prijs: €27

 

Niet-Goed-Geld-Terug Garantie

De Kinderopvang Check Toolkit kan jou als houder helpen om grip te krijgen op je organisatie en de kwaliteit op professioneel en pedagogisch vlak te verbeteren. Maar uiteraard moet je wel willen en tijd nemen om met de toolkit aan de slag te gaan. Mocht de toolkit toch niet voor jou werken dan kun je hem binnen 7 dagen retourneren en je krijgt jouw aankoopbedrag terug.

FAQ

Hoe werkt het?

Na je aankoop ontvang je de toolkit inclusief beslisboom. Vul als eerste de beslisboom in om te bepalen met welk kernonderwerp je aan de slag moet en waar je mee moet beginnen. Voor alle zes kernonderwerpen zijn er checklists en roadmaps die je helpen deze onderwerpen aan te pakken.

Waarom werkt het?

De roadmap en checklists helpen je om eenvoudig overzicht te krijgen. Je ziet eenvoudig wat je nog moet doen en hoe je het moet doen waardoor het efficiënt en behapbaar is. 

Waarom deze 6 kernonderwerpen?

De kernonderwerpen timemanagement, team functioneren, beleid, pedagogisch klimaat, coaching, en ouderbetrokkenheid vormen de basis van kwalitatief goede kinderopvang. Heb je deze 6 kernonderwerpen op orde dan zul je zien dat alles op zijn plek valt.

Hoeveel kost de Kinderopvang Check Toolkit?

Normaal gesproken kost de Kinderopvang Check Toolkit 602 euro, samen met 465 euro aan bonussen komt dat neer op 1067 euro. Maar je kunt het hele pakket nu krijgen voor een actieprijs van 27 euro.

Wat is inbegrepen?

 • Beslisboom  (waarde 47 euro)
 • Time management checklist en planner (waarde 97 euro)
 • Happy Team Toolkit (waarde 147 euro)
 • Beter beleid checklist (waarde 97 euro)
 • Coachen met resultaat toolkit (waarde 147 euro)
 • Ouderbetrokkenheid actieplan (waarde 67 euro)

BONUSSEN

 • Masterclass Teamcoaching (waarde 297 euro)
 • E-book Leer effectief coachen met de 3 bouwstenen voor een goed proces (waarde 97 euro) 

EXTRA BONUSSEN

 • Kaartendek met plan tips (waarde 17 euro)
 • Webinar Teamcoaching met werkdocument (waarde 27 euro)
 • Roadmap op A-3 formaat (waarde 27 euro)

Ook jij kunt dit krijgen

De Kinderopvang Check Toolkit kan ook jou helpen om meer grip te krijgen op je organisatie. Kies nu voor actie en ga direct aan de slag met deze effectieve actiegerichte manier op weg maar kwalitatief goede kinderopvang.