let’s meet

About me

Waar ik voor sta:
Authenticiteit en mogen worden wie je bent.

Spelen, ontdekken en verwonderen.
Fouten mogen maken, vallen, leren en weer opstaan.
Lachen om jezelf en je successen vieren.
Oog en aandacht voor de ander.
Investeren in jezelf om steeds opnieuw de beste versie van jezelf te worden.
Zodat je al die beste dingen kunt uitdelen aan anderen.
En zij op die manier ook de beste versie van zichzelf kunnen worden.

Dat zijn woorden die mij kenmerken. Waar ik 100% in geloof.
Het is mijn missie deze woorden real-life te maken in mijn aanbod en samenwerking met jou.

IK BEN CAROLIEN VAN DUIJN

Spelend Coach. Motivator en trainer. That’s me. Al ruim twaalf jaar doe ik officiele werkervaring op in visie-gericht coachen en leiding geven. Zo werkte ik als psychosociaal therapeut, projectleider kinderopvang, directeur IKC, leerkracht, coach, trainer en aandachtsfunctionaris. En ben ik geschoold als toezichthouder.

Off the record voed ik al bijna twintig jaar drie kinderen op. Die combinatie voorziet mij dagelijks van gratis feedback, een ongenadig eerlijke spiegel en afwisselende uitdagingen. Zelf ben ik de oudste van acht ondernemende kinderen. Leerde ik wijze ondernemerslessen van mijn opa & oma. Zou ik bergen lego kopen als … nou ja, dat doe ik dus gewoon bij vlagen echt. Heb ik een haat-liefde relatie met bruine M&M’s en bossen bloemen. En ben ik  zielsgelukkig in een stinkende ijshockey-outfit op het ijs.

Mijn hart wordt warm van spelende kinderen, ontdekkende volwassenen en groeiende mensen. Om daaraan te mogen bijdragen wil ik iedere dag de mooiste en beste versie van mezelf zijn.